Stap Vlaanderen vrij op Zondag 29 Oktober!

Zondag 29 Oktober 2023 stappen we van Izegem naar Roeselare. Stap met ons mee voor een Vrij Vlaanderen!

De verkiezingen van 2024 zullen het moment zijn om eindelijk alle partijen met een Vlaams hart te verenigen rond de meest essentiële waarden van elke Vlaming. Wij stappen daarom maandelijks van Vlaamse stad naar Vlaamse stad voor : Respect, Vrije Meningsuiting, Verantwoordelijkheid, Democratie, Zelfbeschikking!

Start om 13u aan het stadhuis van Izegem. Aankomst in Roeselare rond 15u aan het Coninckplein bij het standbeeld van Albrecht Rodenbach.

Organisatie van de dag zelf:

  • Vertrek om 13u aan het stadhuis van Izegem, Korenmarkt 10. Vlaams Volksvertegenwoordiger Bert Maertens zal er ons toespreken.• Aankomst tegen 15u in Roeselare aan het Coninckplein bij het standbeeld van Albrecht Rodenbach, waar gemeenteraadslid Brecht Vermeulen ons zal trakteren op een korte toespraak.
  • We stappen aan een gewoon wandelritme.
  • We hebben een verzekering afgesloten voor de mogelijke risico’s.
  • Er zullen stewards zijn die de richtlijnen geven bij het stappen.
  • Voorzie zelf eten en drinken.
  • Er is een volgwagen voorzien, die de stappers na het evenement naar de oorspronkelijke vertrekplaats kan terugbrengen. Vooraf inschrijven is dan wel een aanrader. Dat kan via onze voorzitter Alex Decadt: alcat17@gmail.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.